Eberts Villaby

Hjemmeside for Grundejerforeningens medlemmer

Drivhus Søges

Er du blevet træt af dit gamle drivhus, og vil give det væk til nogen der bliver glad for det? Så kontakt os og vi kommer og henter det.

Jesper v. Kollektivet Amar Halshug

tlf : 61683616

jesperjuulm @ gmail.com

Stillads etc.

  • 8 m stige, med bred fod og støtteben til at undvige tagrender. Leje: 100 kr. som engangsbeløb.
  • Rullestillads, professionelt med 2 niveauer Udlånes gratis.
  • Bygningsstillads, 1 fag, med 3 etager og stiger, ca. 7,5 m. Udlånes gratis.
  • Pælebor (hånddrevet!) udlånes. Godt til hegnspæle og gyngestativer.
Vejledning i computernetværk (kabel, LAN, ikke trådløst, WLAN) Lagring af film på mediecenter/computernetværk - lidelsesfælle søges. Da harddiske har en evne til at gå i stykker uden varsel kan det store arbejde med at lægge sine film på harddisk pludseligt være tabt. Derfor søges medinteresseret til gensidig backup. Det fylder nogle TB!

Opfordring: Meld jeg hvis i har særligt værktøj eller interesser som er I er så enthusiastiske med, at I gider hjælpe andre. Det er en god måde at møde genboere på!

Morten Holm

Dronning Elisabeths Alle 7

Reception

Jytte og Jørgen, Skipper Clements Alle 13 har lige holdt reception i anledning af at de flytter - de som var inviteret, var dem som de godt ville sige farvel til - MEN samtidig var de nye ejere der også og dem kunne man så samtidig sige pænt goddag og velkommen til villabyen til - det syntes jeg var en rigtig god idé og kunne godt tænke mig blev lidt udbredt i villabyen - det hele varer 1 time og koster et par fl. hvidvin og nogle poser chips.....

Margit

Christian II's Alle 22

Rævefælde

Til alle, der bor i villabyen:
Hvis en ræv har sin gang i jeres have, er i velkomne til at låne vores rævefælde. Forrige sæson gik 5 ræve i, så vi ved, den virker. Det eneste det koster jer, er lokkemaden.

Claes Tydén og Bente Zimling

Christian II's Alle 14, 1.

zity @ get2net.dk